Programari consultatii: 0740.538.123
 
Cursuri terapia florala Bach

Curs Terapie Florala Bach  - Carmen Badila

» Curs NIVEL 1: Iasi: 13-14 Mai 2017 / Bucuresti: 17-18 Iunie 2017 si 28-29 Octombrie 2017 /

Obiectivele cursului
Studiul amanuntit al combinatiilor Rescue Remedy si Rescue Cream.
Informatii detaliate despre fiecare dintre   cele 38 de remedii florale Bach.
Studii de caz si exemple concrete.
Prezentarea filozofiei si scurta biografie a Dr. Ed. Bach.
Modalitati de preparare si administrare corecta (inclusive pentru plante si animale).
Prepararea unei sticlute de tratament personalizat pentru fiecare cursant.

» Curs NIVEL 2: Bucuresti: 18-19 Noiembrie 2017 Iasi: 21-22 Octombrie 2017

Obiectivele cursului

Consolidarea si aprofundarea cunostintelor dobandite la Nivelul 1.
Imbogatirea experientei in recunoasterea, diferentierea subtila si folosirea remediilor in in diverse situatii.
Folosirea celor 38 de remedii pentru a obtine rezultate eficiente in echilibrarea emotionala, managementul stressului, ameliorarea personalitatii, fructificarea potentialului profesional si gestionarea situatiilor de criza.
Dezvoltarea si aprofundarea experientei personale cu privire la cele 38 de remedii florale si aplicatii curente ale filozofiei Dr. Bach pentru a trai sanatos in armonia cu natura. Durata cursurilor L1 si L2: cate un weekend de la 9.30 la 17.30. Numarul de participanti este limitat la maximum 10.

Taxa de participare:
L1 - echivalent a 120 Euro
L2 - echivalent a 140 Euro

Inscrierea: A fi inscris inseamna obtinerea acordului telefonic inainte de a depune un avans de 100 RON cu minim 8 zile inainte de inceperea cursului.

Important:  Doritorii care vor aparea dupa epuizarea locurilor pot sa se inscrie pentru urmatorul curs. Multumesc pentru intelegere! Daca se formeaza un grup de minim 10 persoane interesate sa participe la unul din cursurile de Terapie florala Bach eu voi fi disponibila sa predau in: Brasov, Cluj, Timisoara, Bacau, Galati sau Iasi. Organizatorul se va bucura de facilitati. Relatii suplimentare de luni pana sambata la telefon 0740.538.123 intre orele 9:00-11:00 a.m. si 21:00-21.30 sau prin e-mail: carmen_homeo@yahoo.com / carmen@terapie-florala.ro

Instructor curs Carmen Elena Badila
Terapeut terapii complementare.
Psiholog - masterand in formare IESTCA-Psihoterapie integrativa.
Bach Flower International Registered Pactitioner acreditata de catre Dr. Ed. Bach Foundation si membra a acestei fundatii din Noiembrie 2004.
Bach Trainer - nivelele 1 si 2 din 2007, respectiv, 2010.
Inclusa pe lista Practicienilor publicata pe www.bachcentre.com

 

 

Certificare cursuri remedii florale Bach

Cursurile pe care eu le sustin in Romania sunt aprobate de Centrul Bach de la Mount Vernon UK si respecta atat  standardul cat si criteriile impuse de acesta, oriunde in lume daca sunt predate de catre un trainer agreat.  

 Fiecare curs se finalizeaza cu inmanarea unui Certificate of Attendance emis de Centrul Dr. Edward Bach. Obtinerea certificatului mentionat este conditionata de participarea integrala la respectivul curs. Prin intermediul Bach International Educational Programme, Centrul Bach dezvolta cursuri pe 3 nivele intre care acestea sunt primele doua.

Certificatele de participare emise de Centrul Bach (originale), acordate la primele 2 nivele sunt recunoscute oriunde cursantul doreste sa urmeze nivelul 3 ( in tara sau starinatate) cu un trainer recunoscut si membru al Fundatiei Dr. Ed. Bach. 

Cursantii care doresc sa urmeze nivelul 3 trebuie sa fi urmat pe celelalte doua in prealabil, iar cei care doresc sa participe la nivelul 2 trebuie sa fi urmat deja nivelul 1.

Aceste cursuri sunt recunoscute de catre Centrul Bach (www.bachcentre.com) prin Certificate of Attendance.   Standardul si structura acestor cursuri sunt aceleasi, oriunde in lume sunt sustinute de un trainer agreat.

Remedii Florale Bach originale

Copyright Carmen Badila 2003-2017
Ultima reactualizare: 29.03.2017