Consultații Remedii florale Bach

București

Pentru programări, vă rog să sunați la 0740.538.123 sau să trimiteți un email la carmen@terapie-florala.ro. Mai multe informații vor fi postate în curând aici! Mulțumesc!

De ce ai avea nevoie de terapia florală Bach? 


Ești timid? Ești gelos, suspicios sau răzbunător? Ai temeri inexplicabile cu palpitații și stări depresive și medicul ți-a spus că suferi de atac de panică? Suferi de anxietate? Ești disperat ?

Ai insomnii? Ești nehotărât? Nu știi ce vrei dar știi sigur ce nu mai vrei? Ti-e tema de eșec? Ai senzația ciudată ca ceva rău se va întâmpla (anxietate anticipatorie)? Preferi să stai singur, să nu te amesteci cu ceilalți – fobie socială?

Te simți vinovat sau responsabil pentru ce li se întâmplă celorlalți? Suferi de pe urma unui divorț? Dar de depresie?Menopauza te bulversează? Fiul tău adolescent este copleșit de schimbările datorate vârstei? Ești afectat peste măsură de o dezamăgire în iubire? Ai pierdut pe cineva drag și ți-e greu sa te regăsești?

Nu mai ai încredere în propriile decizii și trebuie să ceri mereu sfatul cuiva? Te simți abuzat peste măsură și nu știi cum să ieși din aceasta situație? Somnul nu mai este odihnitor și-ți dai seama că ești peste măsură afectat de stres? Ai pierdut bucuria de a trai?

Preferi sa te refugiezi în trecut sau într-o lume imaginara?
Preferi să ieși cu prietenii în fiecare seară și alcoolismul nu e departe de a face parte din viata ta?
Ţi-e frică de întuneric, de câini, de spatii înguste (claustrofobie), de stafii, de accidente sau ai agorafobie?

Ești intolerant? Ești posesiv? Ești nemulțumit de toată lumea? Numai ceilalți sunt de vină pentru ceea ce ți se întâmplă? Ai mania ordinii și a curățeniei și ești nemulțumit de propria persoană? Ai diverse fobii? Ești peste măsură de corectiv cu cei din jur? Folosești medicamente antidepresive? Ești stresată de bulimie și nu i te poți împotrivi?

Dacă ai răspuns afirmativ la cel puţin una din întrebările din coloana din stângă, ar fi bine sa știi ca exista o terapie florala Bach – 100% naturala (din flori), fără efecte adverse- care te poate ajuta prin schimbarea atitudinii fata de factorii externi sa te confrunți cu situația care se pare ca ți-a scăpat de sub control. Este important sa-ti conștientizezi problemele mental emoționale sau comportamentale si sa stii ca trebuie sa participi activ la procesul de vindecare.

Aceasta terapie este o terapie complementara si nu exclude vizita la medic pentru evaluare, diagnosticare si tratament.

Formular de contact

2 + 5 =

Pin It on Pinterest

Share This