0740.538.123 | 0766.245.270 carmen@terapie-florala.ro

Consultații Remedii florale Bach

București

Pentru programări, vă rog să sunați la 0740.538.123 sau să trimiteți un email la carmen@terapie-florala.ro. Mai multe informații vor fi postate în curând aici! Mulțumesc!

De ce ai avea nevoie de terapia florală Bach? 


Ești timid? Ești gelos, suspicios sau răzbunător? Ai temeri inexplicabile cu palpitații și stări depresive și medicul ți-a spus că suferi de atac de panică? Suferi de anxietate? Ești disperat ?

Ai insomnii? Ești nehotărât? Nu știi ce vrei dar știi sigur ce nu mai vrei? Ti-e tema de eșec? Ai senzația ciudată ca ceva rău se va întâmpla (anxietate anticipatorie)? Preferi să stai singur, să nu te amesteci cu ceilalți – fobie socială?

Te simți vinovat sau responsabil pentru ce li se întâmplă celorlalți? Suferi de pe urma unui divorț? Dar de depresie?Menopauza te bulversează? Fiul tău adolescent este copleșit de schimbările datorate vârstei? Ești afectat peste măsură de o dezamăgire în iubire? Ai pierdut pe cineva drag și ți-e greu sa te regăsești?

Nu mai ai încredere în propriile decizii și trebuie să ceri mereu sfatul cuiva? Te simți abuzat peste măsură și nu știi cum să ieși din aceasta situație? Somnul nu mai este odihnitor și-ți dai seama că ești peste măsură afectat de stres? Ai pierdut bucuria de a trai?

Preferi sa te refugiezi în trecut sau într-o lume imaginara?
Preferi să ieși cu prietenii în fiecare seară și alcoolismul nu e departe de a face parte din viata ta?
Ţi-e frică de întuneric, de câini, de spatii înguste (claustrofobie), de stafii, de accidente sau ai agorafobie?

Ești intolerant? Ești posesiv? Ești nemulțumit de toată lumea? Numai ceilalți sunt de vină pentru ceea ce ți se întâmplă? Ai mania ordinii și a curățeniei și ești nemulțumit de propria persoană? Ai diverse fobii? Ești peste măsură de corectiv cu cei din jur? Folosești medicamente antidepresive? Ești stresată de bulimie și nu i te poți împotrivi?

Dacă ai răspuns afirmativ la cel puţin una din întrebările din coloana din stângă, ar fi bine sa știi ca exista o terapie florala Bach – 100% naturala (din flori), fără efecte adverse- care te poate ajuta prin schimbarea atitudinii fata de factorii externi sa te confrunți cu situația care se pare ca ți-a scăpat de sub control. Este important sa-ti conștientizezi problemele mental emoționale sau comportamentale si sa stii ca trebuie sa participi activ la procesul de vindecare.

Aceasta terapie este o terapie complementara si nu exclude vizita la medic pentru evaluare, diagnosticare si tratament.

Testimoniale

Ioana, Bucureşti

“Mă numesc Ioana, am un băieţel de 6 ani care s-a născut cu un uşor retard şi a fost diagnosticat cu ADHD în jurul vârsei de 4 ani. Era un copil foarte agitat, nu se putea odihni, nu se putea concentra, suferea de enurezis nocturn, avea imunitatea scăzută, fiind veşnic răcit şi nu vroia să vorbească. Dorindu-mi un tratament adecvat şi fără reacţii adverse, am optat pentru metodele alternative, gen homeopatie, gemoterapie şi terapia Bach. Aşa am cunoscut-o pe Dna Carmen Badila – “terapeutul sufletelor” cum îmi place mie să o numesc.

Pot spune că din primele 2 luni de tratament s-au observat schimbări pozitive in comportamentul copilului. În acest moment, suntem sub tratament la dna Bădilă de 2 ani şi băieţelul meu a progresat enorm, vorbeşte, am scăpat de enurezis, agitaţia s-a diminuat considerabil, este apt să se focuseze asupra unei activităţi şi să o ducă la bun sfârşit. Cu calm, bunăvoinţă şi multă psihoterapie, Dna Bădilă m-a ajutat să descopăr şi să înţeleg cauzele acestor probleme cu care ne-am confruntat 4 ani de zile, m-a ajutat enorm să îmi depăşesc depresia acută cu care mă luptam şi să văd lumina de la capătul tunelului.

De câte ori ne confruntăm cu o problemă medicală, atât eu cât şi băieţelul meu, apelez cu increderea la Dna Bădilă pentru a ne da tratament sau indrumare. Este terapeutul nostru de suflet la care ştiu că pot apela oricând şi voi primi un sfat bun şi o încurajare!”

Laura, Bucureşti

Mă numesc Laura, am 44 de ani și sunt mama a doi băieți. As vrea să vă relatez cazul fiului meu mai mic, elev de gimnaziu, care traversa o perioadă emoțională dificila, agravata de mediul de la scoală și de cel din familie. Reacția lui imediată a fost aceea de a se sustrage acestor presiuni și de a refuza încadrarea în orice formă a sistemului social care îi impunea limite rigide, care ii restricționau libertatea aşa cum o percepea el. Deci nu se mai ducea nici la scoală. Nenumăratele mele încercări de a-l incuraja si de a-l face să devină mai puţin sensibil la nedreptățile vieții de elev au eșuat rând pe rând, spre profunda mea întristare. Atunci a fost momentul providențial al întâlnirii cu doamna Carmen Bădilă- terapeut și fin psiholog. Timp de un an, cu răbdare, migală și sensibilitate, a “demontat” până la esență răul care îl măcina pe copilul meu și îl împiedica să își trăiască viata aşa cum este ea, cu bune și cu rele. Practic, doamna Carmen a reușit formula perfectă intre investigația psihologica specializata și administrarea esențelor florale Bach, remediilor homeopate cu efecte pe termen lung și cu beneficii multiple asupra organismului, aducând informația și energia necesare pentru a stimula starea naturala de bine, pofta de viata, speranța și determinarea. Rezumand experienta unui an de terapie, pot spune că fiul meu si-a regasit pofta de viaţă, a ales să se adapteze circumstanţelor, deloc uşoare din mediul in care traieste, să se bucure de adolescenţă şi să lase trecutul trist in urma, redându-mi si mie liniste si puterea de a merge impreună mai departe! Mulţumim cu respect, doamnei Carmen!

Ileana, Bucureşti

Sunt Ileana, am 49 de ani si sunt din București. In iulie 2009 a murit tatăl meu, la care am ținut ff mult, după ce 1 an și jumătate a fost internat într-un cămin spital, având un Alzheimer; în 2010 în noiembrie mama mea a suferit un accident vascular cerebral, în urma căruia nu a mai putut vorbi, și am fost nevoită să o internez într-un cămin spital; în primăvara anului 2011 am simțit cum începe să mă cuprindă, treptat, o depresie. La început am crezut că pot ieși singură din aceasta stare; era ca și cum o forță nevăzută mă trăgea ușor, într-o groapă adâncă; nu mai aveam chef de nimic, nu-mi mai plăcea nimic, nu ma mai bucura nimic. Vedeam totul in negru, nu mai aveam putere, nu ma mai interesa nimic… Cu tot ajutorul primit din partea soțului meu si cu toata vointa mea de a-mi reveni…nu am putut.Printr-o conjunctura favorabila , deci datorita bunului Dumnezeu, am ajuns la doamna Carmen Bădilă, căreia i-am povestit prin ceea ce trecusem si cum ma simțeam. Urmând cu conștiinciozitate programul si tratamentul (terapie florala Bach, remedii homeopate si gemo-derivate) prescris, in circa 6 luni am fost din nou cea de dinainte de evenimentele neplăcute, respectiv plina de viata, optimista.La rândul meu am mai recomandat unor prieteni cu diferite probleme sa apeleze la ajutorul tratamentelor prescrise de doamna Carmen Bădilă, eu fiind mai reticenta cu privire la tratamentele alopate , care iti fac bine pe de o parte dar te poti aștepta la reacții secundare ale medicației. In oct.2012, când eu eram plecata din tară, a murit si mama iar eu nu am reusit sa particip la înmormântare; Atunci am crezut că totul va trece, ca ma voi re-echilibra emoțional in timp. Dar la câteva luni, mai precis in primăvara lui 2013, am simtit din nou o cădere; era o stare un pic diferita de cea de depresie prin care mai trecusem; respectiv aveam o frica de bătrânețe,de moarte, ajunsesem sa am o frica si o teama permanenta, chiar si în somn; eram conștientă ca nu am motiv. Discutam cu soțul meu, care a fost alaturi de mine si a încercat sa ma susțină, dar degeaba. simțeam ca nu mai am pt ce sa mai trăiesc, ca ma afund din ce in ce mai mult în starea asta fără motivație. M-am dus din nou la doamna Carmen Badila, povestindu-i din nou prin ce trec, având de fapt acum o stare de anxietate si o depresie; din nou, urmând cu strictețe tratamentul prescris, in 8 luni mi-am revenit total. Mulțumesc mult bunului Dumnezeu ca mi-a scos în cale un om deosebit precum Carmen Bădilă, pe care o apreciez pentru ajutorul pe care îl oferă celor în suferință, cum am fost și eu!

Formular de contact

14 + 7 =

Pin It on Pinterest

Share This