Carmen Bădilă - Teerapie Florală Bach

Cursuri de Terapie Florală Bach

Cursurile de nivelele 1 și 2 se adresează tuturor celor care doresc să înveţe să folosească această terapie în primul rând pentru sine şi apoi pentru familie, apropiaţi sau terţi. Remediile florale Bach ţintesc re-echilibrarea in planul psiho-emoţional. Scopul participării la cursul de terapie florală Bach este identificarea corectă a remediilor florale pentru a avea ca rezultat redobândirea confortului psihic.  Pentru a stabili remediile cele mai potrivite unei persoane în suferinţă, este esenţială cunoaşterea amănunţită a efectelor fiecărui remediu în parte, asupra stării emoţionale a acestuia;

Certificatele de participare obţinute la finalizarea fiecarui curs sunt originale (emise de Dr. Edward Bach Foundation) şi îţi oferă dreptul la înscrierea oriunde în România sau oriunde în lume, la cursul de nivel superior.  Cursurile se adresează și celor care doresc să devină Bach Flower Registered Practitioner (practicieni recunoscuţi de Fundaţia Bach şi membri ai acesteia) prin posibilitatea  înscrierii la nivelul 3, după obţinerea certificatului de finalizare a nivelului 2.

Sunt membră a fundației “Dr. Edward Bach” cu sediul la Mount Vernon, England. Acreditată ca International Practitioner de catre Dr. Ed. Bach Foundation din Noiembrie 2004 și acreditată ca Bach Flower Remedies Trainer – nivelele 1 și 2 din 2007 și respectiv 2010. Am parcurs cursurile complete, nivelele 1, 2, 3 de utilizare a Terapiei Florale Bach cu evaluări pe parcurs și examene finale în Marea Britanie, la Nelson Bach Pharmacy – Londra în perioada 2002 – 2004. Am urmat stagiile de pregatire a trainerilor in vederea predarii cursurilor de nivelele 1 si 2  la Nelsons Pharmacy din Hamburg si din Londra. Am experiență în folosirea remediilor florale Bach din 1997. De curând activez şi ca psihoterapeut integrativ pentru copii și adolescenți in București.

Carmen Bădilă 

International Registered Trainer and Practitioner Dr. Bach Foundation

CURS DE TERAPIE FLORALĂ BACH

21-22 Octombrie 2023, Bucureşti,
cu prezenţă fizică în sală

 

Obiectivele cursului:
-Informații detaliate despre fiecare dintre   cele 38 de remedii florale Bach cu exemple concrete.     
-Prezentarea pe scurt ale filozofiei si biografiei doctorului Ed. Bach.
-Studiul amănunțit al combinațiilor Rescue Remedy și Rescue Cream.
-Modalitățile de preparare și administrare corectă (inclusiv pentru plante si animale).        

Important: La finalul cursului, fiecare cursant(ă) are acces la alegerea unei combinaţii de remedii şi la prepararea unei sticluțe de tratament potrivită pentru el/ea (avantajul cursului cu prezenţă fizică).

Durata cursului: 2 zile (week-end) de la 9.30 la 17.30, cu pauza de prânz o oră şi două pauze de cafea de câte 10 min, stabilite la curs.

Numărul de locuri: limitat.

Taxa de participare:  450 lei pentru cursanţii înscrişi cu minim 10 zile inainte de inceperea cursului, in rest taxa este 500lei. Vom respecta toate regulile şi recomandările cerute de autorităţi în contextul actualizat.

Înscrieri: Pentru înscrierea la curs, recomand sa trimiteti un mesaj pe WhatsApp la nr de tel 0766.245.270 sau un email la una din adresele carmen@terapie-florala.ro sau carmen_homeo@yahoo.com ca ulterior să puteţi depune un avans de minim 100 lei cu cel puţin 7 zile înainte de începerea cursului. În cazul în care nu mai puteţi participa şi aţi achitat deja taxa de înscriere, suma nu se returnează ci se consideră înscrierea la un curs următor.

Înscrieri

Pentru înscrierea la curs, este necesar să obțineți acordul  telefonic înainte de a depune un avans de 100 RON, cu minim 8 zile înainte de începerea cursului.

Important: Dacă se formează un grup de minim 10 persoane interesate sa participe la unul din cursurile de terapie florală Bach, eu voi fi disponibilă sa predau în: Brasov, Cluj, Timisoara, Bacau, Galati sau Iasi. Organizatorul se va bucura de facilitati. Relatii suplimentare de luni pana sambata la telefon 0766.245.270 intre orele 9:00-11:00 a.m. si 20:00-21.30 sau prin e-mail: carmen_homeo@yahoo.com / carmen@terapie-florala.ro

CURS DE TERAPIE FLORALĂ BACH

București, 18-19 Noiembrie 2023,
cu prezenţă fizică în sală.

 

Obiectivele cursului:
– Consolidarea și aprofundarea cunoștințelor dobândite la Nivelul 1.
– Îmbogățirea experienței prin exercitii, lucru in perechi si pe echipe, exemple ale unor situatii concrete cu scopul recunoașterii si diferențierii subtile dintre remedii.
– Identificarea remediului tipologic.
– Cresterea increderii in sine cu priviere la folosirea celor 38 de remedii Bach pentru a obține rezultate eficiente în echilibrarea emoțională, in managementul stresului, in optimizarea personalității, in fructificarea potențialului profesional și gestionarea situațiilor de criza.
-Dezvoltarea și aprofundarea experienței personale cu privire la cele 38 de remedii florale și aplicațiile lor curente.
-Prepararea unei sticlute de tratament este inclusa in pret.

Durata cursului: 2 zile (week-end) de la 9.30 la 17.30, cu pauza de pranz o ora si doua pauze de cafea de cate 10 min, stabilite la curs..

Numărul de locuri este limitat.

Taxa de participare:  600 lei pentru cursanţii înscrişi cu minim 10 zile înainte de începerea cursului. Preţul standard este 650lei.

Înscrieri: Pentru înscrierea la curs, recomand sa trimiteti un mesaj pe WhatsApp la nr de tel 0766.245270 sau un email la una din adresele carmen@terapie-florala.ro sau carmen_homeo@yahoo.com ca apoi sa depuneti un avans de minim 100 lei cu cel putin 7 zile înainte de începerea cursului. In cazul in care nu mai puteti participa si ati achitat taxa deja, suma nu se returneaza ci se considera inscriere la un curs urmator.

Important: Dacă se formează un grup de minim 10 persoane interesate sa participe la unul din cursurile de terapie florală Bach, eu voi fi disponibilă sa predau în: Brașov, Cluj, Timișoara, Bacău, Galați sau Iași. Organizatorul se va bucura de facilități. Relații suplimentare de luni pana sâmbătă, la tel 0766.245.270 intre orele 9:00-11:00 a.m. si 20:00-21.30 sau prin e-mail: carmen_homeo@yahoo.com / carmen@terapie-florala.ro.

Dr Edward Bach

Despre remediile florale bach

Filozofia Dr. Edward Bach

Destinul lui Eduard Bach este de-a dreptul impresionant. A fost dintre cei care au învins cancerul doar schimbându-şi atitudinea faţă de viaţă şi găsindu-şi drumul pentru a lupta să-şi împlinească “Legenda Personală”. Pe scurt, Dr. Bach a ajuns la concluzia că nu există boli ci bolnavi şi că adevarata cauză a suferinţelor umane se află în planul mental emoţional al fiecăruia dintre noi. Atâta vreme cât avem un echilibru interior între judecata şi sentimentele noastre, viaţa reprezintă atât o continuă provocare din care avem permanent de învăţat cât şi un prilej de a ne bucura să acumulăm cunoaşterea şi experienţa atât de necesare nouă în confruntarea cu toate vicisitudinile ei. Încă din copilărie, Edward Bach (1886-1936) şi-a dorit să devină vindecător şi să găsească o nouă metodă simplă de alinare a suferinţelor celor mulţi si fara posibilitatea de a fi consultati de un medic.  Nu a urmat cursuri universitare de la început ci a muncit o perioadă la prelucrarea cuprului impreuna cu angajaţii tatălui sau. Apoi s-a hotărât să urmeze medicina pentru a cunoaşte tot ce se putea şti cu privire la metodele de recăpătarea sănătăţii. A lucrat cu succes in Spitalul Universitar şi apoi la Spitalul de Homeopatie din Londra. Si-a adus o reală contribuţie în homeopatie descoperind şi utilizând cu succes 7 nosode intestinale (legătura dintre bolile cronice si compoziţia florei intestinale individuale). Îşi petrecea orice moment liber studiind plantele şi calităţile lor vindecatoare sperând să înlocuiască cele 7 nosode.

In 1930, Dr. Bach s-a retras la ţară renunţând la succes şi la faimă pentru a-şi împlini rostul, convins fiind că Dumnezeu în bunătatea Sa a lăsat şi modalităţi de însănătoşire în natură, la îndemâna tuturor celor aflaţi in suferinţă. . Cu această credinţă, mult studiu, nenumărate experimente si dezvoltându-şi calităţile intuitive şi-a petrecut ultimii 8 ani (1928-1936) în căutarea unui sistem natural de redobandirea a sanatatii prin inlaturarea adevaratelor cauze ale inbolnavirii – emotiile distructive, Inlocuindu-le cu emotii vindecatoare. Cu un an înainte de a se stinge din viaţă, Dr Bach şi-a considerat obiectivul atins prin descoperirea celor 38 de remedii florale care îi poartă numele. In opinia sa, acest sistem natural de vindecare acoperă toate stările emoţionale negative pe care o persoană le-ar putea experimenta vreodată. Dr Edward Bach şi-a dedicat întreaga sa viaţă cercetării în folosul alinării suferinţelor oamenilor. Primele remedii florale au fost preparate din roua colectată dimineaţa, din inflorescenţele unor plante din flora spontană şi conservată apoi cu alcool. Dr Bach a fost convins că prin radiaţia electromagnetică a razelor soarelui, roua se impregnează cu întreaga energie pură, nealterată şi vindecătoare a florii pe care se odihneşte.

toate grupele de

Remedii Florale Bach

Remedii Florale Bach pentru

Hipersensibilitate

Remedii Florale Bach pentru

Frică

Remedii Florale Bach pentru

Nesiguranţă

Remedii Florale Bach pentru

Dezinteres

Remedii Florale Bach pentru

Descurajare

Remedii Florale Bach pentru

Grija Excesivă

Remedii Florale Bach pentru

Singurătate

Remedii Florale Bach pentru

Urgenţe

Formular de contact

11 + 9 =

× Bună!