Acreditări:

Bach Flower Registered Practitioner si Membra a fundatiei “Dr. Edward Bach” cu sediul la Mount Vernon, England. Acreditata ca International Practitioner de catre Dr. Ed. Bach Foundation din Noiembrie 2004 si acreditata ca Bach Flower Remedies Trainer-nivelele 1 si 2.

Cursuri complete nivelele 1, 2, 3 de utilizare a Terapiei Florale Bach cu evaluari pe parcurs si examene finale la Nelson Bach Pharmacy – London 2002 – 2004. (cu includerea in International Register of Practitioners maintained by the Dr. Edward Bach Foundation) si stagiu de pregatire a trainerilor la Nelsons in Hamburg si Londra. Experienta in folosirea remediilor din 1997. In prezent psiholog si specialist in terapia florala Bach in cadrul clinicii Psihoconsulting, Bucuresti.

Specializari:

Terapia florala Bach si Trainer agreeat nivelele 1 & 2 
Fitoterapie si Gemoterapie
Homeopatie
Licenta Psihologie

Alte cursuri si specializări:

Brandon Bays – workshop “Calatoria”, Bucuresti, 31 mai- 2 iunie 2013
Dr. homeopat Fernando Pitera– Seminar Gemoterapie clinica – Bucuresti, noiembrie 2012, organizat de Plantextrakt
Dr homeopat Tinus Smits – Workshop ADHD, AUTISM si Agresivitate – solutia propusa de homeopatie 
5 -7 octombrie 2007, Bucuresti, oganizat de Forumul de Actiune pentru o Medicina Ecologica
Terapeut terapii complementare (certificat seria A nr. 0086751 mai 2004 eliberat de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale)
Bazele fundamentale ale terapiilor complementare la ANATECOR (Asociatia Nationala de Terapii Complementare din Romania) 2003- 2004. 
Reincarcare, aparare, interventie la ANATECOR 2003 -2004.
Fitoterapie la ANATECOR 2004.
Curs calificare Terapeut terapii complementare (certificat seria A nr. 0086751 MMSS) la SC WICCA THEOTORES 2003-2004.
Cursuri Shiatsu si masaj terapeutic la Asociatia Romana de Recuperare Medicala si Reintegrare Socio – Profesionala – 2001.
Homeopatie clasica cu examen de absolvire si 1200 ore practica sub indrumarea grupului de profesori de la London College of Classical Homeopathy 1994-1997.
Cursuri de Tehnica Radianta (gr.1, 2) cu Lidia Barsan si Vasile Stratulat -1998. 
Cursuri de radiestezie (gr.1, 2, 3) la Societatea Romana de Radiestezie 1992-1993. 

Afilieri

Membra fondatoare a Ligii Nationale de Homeopatie Clasica Bucuresti din 2003.
Membra a Fundatiei de Homeopatie Unicista SIMILIMUM – 1997. Scopul acestei fundatii este sa acorde consultatii si remedii gratuite copiilor din orfelinatele din Romania. Sunt membra a acestei fundatii inca de la inceput participand activ impreuna cu ceilalti membri ai sai la realizarea programului propus. Am lucrat charity aproximativ 2000 de ore de atunci.

Povestea mea

Am profesat ca inginer in domeniul electronic si electrotehnic (1980-1990). Printre altele, am lucrat si cu monocristale de cuart tehnic in cadrul unui program de cercetare si productie a rezonatoarelor cu cuart de inalta si joasa frecventa dezvoltat de Institutul National de Fizica Atomica Magurele impreuna cu Institutul de Cercetari pt Electronica (1978-1980).

Din cauza unor probleme grave de sanatate cu care m-am confruntat incepand din 1990, am devenit realmente interesata de terapiile complementare, reusind sa inving suferinta prin metode neconventionale. Incepand de atunci, bine indrumata si informata,  am experimentat pe mine personal, in familie si printre prietenii dornici sa incerce diverse terapii, denumite pe atunci neconventionale.

Din dorinta de a sti „cum functioneaza” si care sunt indicatiile diverselor terapii complementare naturale, am urmat cu multa placere si interes diverse cursuri de instruire in domeniu in toti acesti ani. Am avut si oportunitatea de a absolvi si cursuri de calificare ca terapeut in terapii complementare, recunoscute oficial in tara. De cand am inceput sa folosesc terapia cu remediile florale Bach pentru mine si pentru ceilalti, am constatat cat este de eficienta in ciuda simplitatii aplicarii ei; asa ca intentia mea este sa fac cunoscuta aceasta terapie in tara mea

Pin It on Pinterest

Share This