0740.538.123 | 0766.245.270 carmen@terapie-florala.ro

Testimoniale

TERAPIE FLORALĂ BACH

Ioana, Bucureşti

“Mă numesc Ioana, am un băieţel de 6 ani care s-a născut cu un uşor retard şi a fost diagnosticat cu ADHD în jurul vârsei de 4 ani. Era un copil foarte agitat, nu se putea odihni, nu se putea concentra, suferea de enurezis nocturn, avea imunitatea scăzută, fiind veşnic răcit şi nu vroia să vorbească. Dorindu-mi un tratament adecvat şi fără reacţii adverse, am optat pentru metodele alternative, gen homeopatie, gemoterapie şi terapia Bach. Aşa am cunoscut-o pe Dna Carmen Badila – “terapeutul sufletelor” cum îmi place mie să o numesc.

Pot spune că din primele 2 luni de tratament s-au observat schimbări pozitive in comportamentul copilului. În acest moment, suntem sub tratament la dna Bădilă de 2 ani şi băieţelul meu a progresat enorm, vorbeşte, am scăpat de enurezis, agitaţia s-a diminuat considerabil, este apt să se focuseze asupra unei activităţi şi să o ducă la bun sfârşit. Cu calm, bunăvoinţă şi multă psihoterapie, Dna Bădilă m-a ajutat să descopăr şi să înţeleg cauzele acestor probleme cu care ne-am confruntat 4 ani de zile, m-a ajutat enorm să îmi depăşesc depresia acută cu care mă luptam şi să văd lumina de la capătul tunelului.

De câte ori ne confruntăm cu o problemă medicală, atât eu cât şi băieţelul meu, apelez cu increderea la Dna Bădilă pentru a ne da tratament sau indrumare. Este terapeutul nostru de suflet la care ştiu că pot apela oricând şi voi primi un sfat bun şi o încurajare!”

Laura, Bucureşti

Mă numesc Laura, am 44 de ani și sunt mama a doi băieți. As vrea să vă relatez cazul fiului meu mai mic, elev de gimnaziu, care traversa o perioadă emoțională dificila, agravata de mediul de la scoală și de cel din familie. Reacția lui imediată a fost aceea de a se sustrage acestor presiuni și de a refuza încadrarea în orice formă a sistemului social care îi impunea limite rigide, care ii restricționau libertatea aşa cum o percepea el. Deci nu se mai ducea nici la scoală. Nenumăratele mele încercări de a-l incuraja si de a-l face să devină mai puţin sensibil la nedreptățile vieții de elev au eșuat rând pe rând, spre profunda mea întristare. Atunci a fost momentul providențial al întâlnirii cu doamna Carmen Bădilă- terapeut și fin psiholog. Timp de un an, cu răbdare, migală și sensibilitate, a “demontat” până la esență răul care îl măcina pe copilul meu și îl împiedica să își trăiască viata aşa cum este ea, cu bune și cu rele. Practic, doamna Carmen a reușit formula perfectă intre investigația psihologica specializata și administrarea esențelor florale Bach, remediilor homeopate cu efecte pe termen lung și cu beneficii multiple asupra organismului, aducând informația și energia necesare pentru a stimula starea naturala de bine, pofta de viata, speranța și determinarea. Rezumand experienta unui an de terapie, pot spune că fiul meu si-a regasit pofta de viaţă, a ales să se adapteze circumstanţelor, deloc uşoare din mediul in care traieste, să se bucure de adolescenţă şi să lase trecutul trist in urma, redându-mi si mie liniste si puterea de a merge impreună mai departe! Mulţumim cu respect, doamnei Carmen!

Ileana, Bucureşti

Sunt Ileana, am 49 de ani si sunt din București. In iulie 2009 a murit tatăl meu, la care am ținut ff mult, după ce 1 an și jumătate a fost internat într-un cămin spital, având un Alzheimer; în 2010 în noiembrie mama mea a suferit un accident vascular cerebral, în urma căruia nu a mai putut vorbi, și am fost nevoită să o internez într-un cămin spital; în primăvara anului 2011 am simțit cum începe să mă cuprindă, treptat, o depresie. La început am crezut că pot ieși singură din aceasta stare; era ca și cum o forță nevăzută mă trăgea ușor, într-o groapă adâncă; nu mai aveam chef de nimic, nu-mi mai plăcea nimic, nu ma mai bucura nimic. Vedeam totul in negru, nu mai aveam putere, nu ma mai interesa nimic… Cu tot ajutorul primit din partea soțului meu si cu toata vointa mea de a-mi reveni…nu am putut.Printr-o conjunctura favorabila , deci datorita bunului Dumnezeu, am ajuns la doamna Carmen Bădilă, căreia i-am povestit prin ceea ce trecusem si cum ma simțeam. Urmând cu conștiinciozitate programul si tratamentul (terapie florala Bach, remedii homeopate si gemo-derivate) prescris, in circa 6 luni am fost din nou cea de dinainte de evenimentele neplăcute, respectiv plina de viata, optimista.La rândul meu am mai recomandat unor prieteni cu diferite probleme sa apeleze la ajutorul tratamentelor prescrise de doamna Carmen Bădilă, eu fiind mai reticenta cu privire la tratamentele alopate , care iti fac bine pe de o parte dar te poti aștepta la reacții secundare ale medicației. In oct.2012, când eu eram plecata din tară, a murit si mama iar eu nu am reusit sa particip la înmormântare; Atunci am crezut că totul va trece, ca ma voi re-echilibra emoțional in timp. Dar la câteva luni, mai precis in primăvara lui 2013, am simtit din nou o cădere; era o stare un pic diferita de cea de depresie prin care mai trecusem; respectiv aveam o frica de bătrânețe,de moarte, ajunsesem sa am o frica si o teama permanenta, chiar si în somn; eram conștientă ca nu am motiv. Discutam cu soțul meu, care a fost alaturi de mine si a încercat sa ma susțină, dar degeaba. simțeam ca nu mai am pt ce sa mai trăiesc, ca ma afund din ce in ce mai mult în starea asta fără motivație. M-am dus din nou la doamna Carmen Badila, povestindu-i din nou prin ce trec, având de fapt acum o stare de anxietate si o depresie; din nou, urmând cu strictețe tratamentul prescris, in 8 luni mi-am revenit total. Mulțumesc mult bunului Dumnezeu ca mi-a scos în cale un om deosebit precum Carmen Bădilă, pe care o apreciez pentru ajutorul pe care îl oferă celor în suferință, cum am fost și eu!

Andreea, Bucureşti

Sunt mama unui baietel de 4 ani si jumatate. Diagnosticul primit de noi a fost de Asperger si ADHD. Copilul a fost evaluat de catre un neurolog si trei psihiatri in cadrul clinicilor Sandor si Medlife, in decursul unui an, incepand cu varsta de 3 ani, moment in care am realizat ca avem o problema. In acest moment, baietelul are 4 ani si jumatate si sunt multumita de modul cum infloreste zi de zi.Noi am inceput terapia Bach, impreuna cu cea homeopata in martie 2014 , practic de 6 luni, si marturisesc ca in urma terapiei, baietelul a renuntat la majoritatea ticurilor, temerilor si stereotipiilor. Limbajul s-a imbunatatit considerabil, copilul povesteste in acest moment, lucru pe care nu il facea anterior lunii martie 2014!Am respins toate medicamentele prescrise de catre psihiatri, fiind convinsi ca la o varsta atat de frageda, acestea nu ar face altceva decat sa stopeze evolutia copilului. Incercand sarezolve cateva dintre probleme, acestea stopeaza practic evolutia generala, lasand in urmaforme de retard irecuperabile in timp. Marturisesc ca am privit cu ochi buni de la inceput acesta terapie, am avut incredere in ea, am urmat-o cu strictete, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Este necesara o buna inregistrare a starilor copilului si comunicarea acestora in cadrul vizitelor lunare , astfel incat D-na. Badila sa poata stabili remediile potrivite cu manifestarile.Munca de echipa intre parinti – copil – Dna. Badila, impreuna cu o corecta administrare a remediilor florale şi cele homeopate, au reprezentat cheia rezultatelor pozitive pe care le vedeam de la o luna la alta.Suntem optimisti ca in sfarsit am ales calea cea buna si avem incredere ca in 2 ani si jumatate, baietelul va merge la o scoala normala si nu la una speciala, asa cum ne-au prezis medicii.Va recomand cu caldura remediile florale Bach, care administrate personalizat, in completare cu cele homeopate, lucreaza la imbunatatirea per ansamblu a evolutiei cognitive si comportamentale a copiilor.

David, Bucuresti

 

In septembrie 2016 am ajuns la dna. Psiholog Carmen Badil, dupa ce incepusem terapia cognitiv-comportamentala cu fiul nostru, David, in varsta de 3 ani si 11 luni. Terapeuta ne-a recomandat si ceva alternativ pentru ca el nu raspundea la terapie. Era diagnosticat ca hiperchinetic, anxios si iritabil cu crize dese de rebeliune, uneori agresiv alte ori depresiv si absent. Isi schimba des comportamentul, avea intarziere majora de limbaj si nu se integra social; avea probleme de integrare senzoriala.

Dupa doar doua luni de tratament (homeopatie, terapie Bach, gemoderivate) David a devenit cooperant, aveam in sfarsit un interlocutor, fara crize, fara maraieli, fara tipete, fara schimbari si fara schimbari bruste de comportament. In acest timp, terapia logopedica si comportamentala au inceput sa dea rezultate, el raspunzand la solicitarile terapeutului, ale educatoarei si ale noastre (ca parinti). A devenit mai conectat cu sine si cu cei din jur iar contactul vizual a devenit foarte bun (in septembrie contatul vizual era absent). Intelegea ce-i transmiteam si executa ce-i solicitam.

 Intre atatia terapeuti si psihologi care aplicau tot felul de tehnici si abordari terapeutice, mai mult sau mai putin holistice, ma bucur ca am ales colaborarea cu dna. Badila.

David este in continuare sub tratament homeopat si terapie Bach, iar rezultatele se observa; sunt o certitudine.

Va multumim si speram ca si alti parinti sa beneficieze de cunostintele si intelepciunea dvs pentru ca si alti copii sa revina la normalitate si sa se poata bucura de copilarie.

 Clara Matei, mama lui David

Carmen Bădilă 

International Registered Trainer and Practitioner Dr. Bach Foundation

Pin It on Pinterest

Share This