Remedii florale pentru

HIPERSENSIBILITATE

Ești ușor de influențat? Ești gelos? Ești incapabil să spui NU? Eviți confruntările?

Permite-ȚI să fii tu însuţi!

Ura, invidia, rezistența la schimbare, incapacitatea de a-ți susține punctul de vedere sau de a te confrunta cu proprii demoni sunt acoperite de cele 4 remedii florale din aceasta grupă.

Centaury

Incapacitatea de a spune „NU”.  Lipsa respectului faţă de sine. Toleranţa excesivă.

Agrimony

Cei ce-și ascund supărările abordând mereu masca fericirii. Optimism aparent, fuga de propria conștiință. Dependenţa de obiceiurile nesănătoase și veselie excesivă.

HOLLY

Gelozie, suspiciune, ură, răzbunare, mânie, invidie Posesivitate și violenţă.

WALNUT

Protecția faţă de factorii externi perturbatori, acomodarea la schimbare.

Dr Edward Bach

Despre remediile florale bach

Filozofia Dr. Edward Bach

Destinul lui Eduard Bach este de-a dreptul impresionant. A fost dintre cei care au învins cancerul doar schimbându-şi atitudinea faţă de viaţă şi găsindu-şi drumul pentru a lupta să-şi împlinească “Legenda Personală”. Pe scurt, Dr. Bach a ajuns la concluzia că nu există boli ci bolnavi şi că adevarata cauză a suferinţelor umane se află în planul mental emoţional al fiecăruia dintre noi. Atâta vreme cât avem un echilibru interior între judecata şi sentimentele noastre, viaţa reprezintă atât o continuă provocare din care avem permanent de învăţat cât şi un prilej de a ne bucura să acumulăm cunoaşterea şi experienţa atât de necesare nouă în confruntarea cu toate vicisitudinile ei.Încă din copilărie, Edward Bach (1886-1936) şi-a dorit să devină vindecător şi să găsească o nouă metodă simplă de alinare a suferinţelor celor mulţi. Nu a urmat cursuri universitare de la început ci a muncit o perioadă la prelucrarea cuprului impreuna cu angajaţii tatălui sau. Apoi s-a hotărât să urmeze medicina pentru a cunoaşte tot ce se putea şti cu privire la metodele de recăpătarea sănătăţii. A lucrat cu succes in Spitalul Universitar şi apoi la Spitalul de Homeopatie din Londra. Si-a adus o reală contribuţie în homeopatie descoperind şi utilizând cu succes 7 nosode intestinale (legătura dintre bolile cronice si compoziţia florei intestinale individuale). Îşi petrecea orice moment liber studiind plantele şi calităţile lor vindecatoare sperând să înlocuiască cele 7 nosode.

In 1930, Dr. Bach s-a retras la ţară renunţând la succes şi la faimă pentru a-şi împlini rostul, convins fiind că Dumnezeu în bunătatea Sa a lăsat şi modalităţi de însănătoşire în natură, la îndemâna tuturor celor aflaţi in suferinţă. Cu această credinţă, mult studiu, nenumărate experimente si dezvoltându-şi calităţile intuitive şi-a petrecut 8 ani (1928-1936) în căutarea unui sistem natural, uşor de folosit care să vindece sufletele oamenilor. Cu un an înainte de a se stinge din viaţă, Dr Bach şi-a considerat obiectivul atins prin descoperirea celor 38 de remedii florale care îi poartă numele şi care, în opinia sa, acoperă toate stările emoţionale negative pe care o persoană le-ar putea experimenta vreodată. Dr Edwrad Bach şi-a dedicat întreaga sa viaţă cercetării în folosul alinării suferinţelor oamenilor. Primele remedii florale au fost preparate din roua colectată dimineaţa, din inflorescenţele unor plante din flora spontană şi conservată apoi cu alcool. Dr Bach a fost convins că prin radiaţia electromagnetică a razelor soarelui, roua se impregnează cu întreaga energie pură, nealterată şi vindecătoare a florii pe care se odihneşte.

toate grupele de

Remedii Florale Bach

Remedii Florale Bach pentru

Hipersensibilitate

Remedii Florale Bach pentru

Frică

Remedii Florale Bach pentru

Nesiguranţă

Remedii Florale Bach pentru

Dezinteres

Remedii Florale Bach pentru

Descurajare

Remedii Florale Bach pentru

Grija Excesivă

Remedii Florale Bach pentru

Singurătate

Remedii Florale Bach pentru

Urgenţe

Formular de contact

13 + 3 =

× Bună!