Teamă de necunoscut? Teamă de viitor? Atac de panică? Coșmaruri?

Eliberează-te de frici!

Teama poate fi fata de un obiect cunoscut sau necunoscut, poate fi de intensitate redusă sau paroxistica, până la atac de panică și pierderea controlului asupra propriilor acțiuni.

 

Remedii florale pentru frică

 

Fie că este vorba de teama de consecințele unei îmbolnăviri, sau de teama unei pierderi, sau de teama de necunoscut, sau de teama fără motiv, sau chiar de atac de panica, oricare dintre aceste frici poate fi cu ușurință eradicată folosind cele 5 remedii florale din această grupa, câte unul sau în combinația specifica fiecărei persoane în parte, funcție de starea în care se afla la momentul interviului.

Frica intensa, anxietatea pentru performanta, anxietatea anticipatorie, panica și  suprasolicitarea emoțională în situații dramatice amenințătoare de viata precum si atacurile de panica pot determina hipermotilitate intestinala cu imperioasa stare de necesitate dar și alternanta cu constipația rebela. Confruntarea cu situații impuse precum examinări, testări profesionale sau interviuri publice pot declanșa dezechilibre emoționale acute. Teama de autoritate, lipsa de încredere în sine, timiditatea și teama de eșec sunt manifestări care coexista împreună cu dorința de a reuși, de a avea recunoașterea și atenția cuvenite

Red Chestnut

Teama şi îngrijorarea pentru bunăstrarea celorlalţi.

Mimulus

Frică de etiologie cunoscută și intensitate moderată. Timiditate.

Aspen

Teama de necunoscut sau fără obiect, anxietatea anticipatorie și teama de întuneric.

Cherry plum

Teama de consecințele pierderii autocontrolului, furie și violenţă.

Rock Rose

Frică intensă, paralizantă de etiologie cunoscută. Groază, panică și coșmaruri.

Pin It on Pinterest

Share This