Remedii florale pentru

DEZINTERES FAŢĂ DE REALITATE

Epuizat? Apatic? Distrat? Melancolic? Dezamăgit?

Trăiește acum și aici!

Evitarea momentului prezent prin evadarea în trecut/viitor, distragerea interesului faţă de realitate din cauza îngrijorării, apatiei, depresiei sau oboselii împiedică fructificarea oportunităților de fiecare zi, mai mult sau mai puţin importante.

Clematis

Evitarea prezentului prin evadarea în imaginar. Lipsa de focalizare. Leșin.

Honeysuckle

Evitarea prezentului prin evadarea în trecut. Melancolie și dor de casă.

Olive

Epuizare fizică și psihică
Eforturi excesive, suferințe epuizante.

Wild Rose

Lipsa bucuriei de a trăi, resemnare și demobilizare.

White Chestnut

Hiperactivitate mentală, griji, gânduri nedorite.

Mustard

Depresie care apare și dispare brusc, fără motiv aparent.

Chestnut Bud

Inabilitatea de a învăța din propriile greșeli.

Dr Edward Bach

Despre remediile florale bach

Filozofia Dr. Edward Bach

Destinul lui Eduard Bach este de-a dreptul impresionant. A fost dintre cei care au învins cancerul doar schimbându-si atitudinea faţă de viaţă şi găsindu-şi drumul pentru a lupta să-şi împlinească “Legenda Personală”. Pe scurt, Dr. Bach a ajuns la concluzia că nu există boli ci bolnavi şi că adevarata cauză a suferinţelor umane se află în planul mental emoţional al fiecăruia dintre noi. Atâta vreme cât avem un echilibru interior între judecata şi sentimentele noastre, viaţa reprezintă atât o continuă provocare din care avem permanent de învăţat cât şi un prilej de a ne bucura să acumulăm cunoaşterea şi experienţa atât de necesare nouă în confruntarea cu toate vicisitudinile ei.Încă din copilărie, Edward Bach (1886-1936) şi-a dorit să devină vindecător şi să găsească o nouă metodă simplă de alinare a suferinţelor celor mulţi. Nu a urmat cursuri universitare de la început ci a muncit o perioadă la prelucrarea cuprului impreuna cu angajaţii tatălui sau. Apoi s-a hotărât să urmeze medicina pentru a cunoaşte tot ce se putea şti cu privire la metodele de recăpătarea sănătăţii. A lucrat cu succes in Spitalul Universitar şi apoi la Spitalul de Homeopatie din Londra. Si-a adus o reală contribuţie în homeopatie descoperind şi utilizând cu succes 7 nosode intestinale (legătura dintre bolile cronice si compoziţia florei intestinale individuale). Îşi petrecea orice moment liber studiind plantele şi calităţile lor vindecatoare sperând să înlocuiască cele 7 nosode.

In 1930, Dr. Bach s-a retras la ţară renunţând la succes şi la faimă pentru a-şi împlini rostul, convins fiind că Dumnezeu în bunătatea Sa a lăsat şi modalităţi de însănătoşire în natură, la îndemâna tuturor celor aflaţi in suferinţă. Cu aceasta credinta, mult studiu, nenumarate experimente si dezvoltandu-si calitatile intuitive si-a petrecut 8 ani (1928-1936) in cautarea unui sistem natural, usor de folosit care sa vindece sufletele oamenilor. Cu un an inaite de a se stinge din viata si-a considerat obiectivul atins prin descoperirea celor 38 de remedii florale care ii poarta numele si care in opinia sa acopera toate starile emotionale negative pe care o persoana le-ar putea experimenta vreodata. Si-a dedicat intreaga sa viata cercetarii in folosul alinarii suferintelor oamenilor. Primele remedii florale au fost preparate din roua colectata dimineata, din inflorescentele unor plante din flora spontana si conservata apoi cu alcool. A fost convins ca prin radiatia electromagnetica a soarelui roua se impregneaza cu intreaga energie pura, nealterata si vindecatoare a florii pe carer se odihneste.

toate grupele de

Remedii Florale Bach

Remedii Florale Bach pentru

Frică

Remedii Florale Bach pentru

Hipersensibilitate

Remedii Florale Bach pentru

Nesiguranţă

Remedii Florale Bach pentru

Dezinteres

Remedii Florale Bach pentru

Grija Excesivă

Remedii Florale Bach pentru

Singurătate

Remedii Florale Bach pentru

Urgenţe

Formular de contact

4 + 4 =

× Bună!